Каним ви зад кадър на специалното събитие на Edna.bg Напиши ми

...
Каним ви зад кадър на специалното събитие на Edna.bg Напиши ми
Коментари Харесай

Галя Щърбева: Обичам да пиша, когато имам интересни и емоционални моменти

Каним ви зад кадър на специфичното събитие на Edna.bg  „ Напиши ми Edna…история “ , отдадено на дамите в публицистиката, като ви срещнем отблизо с всяка една от участничките в него. Продължаваме с очарователната Галя Щърбева – публицист, продуцент, водещ, автор на предаването „ Да хванеш гората “ и редица документални филми. Прочетете в идващите редове какво описа тя извънредно пред за и се потопете в атмосферата на събитието с фрагментите от видеото нагоре!

„ Това, което сплотява и нас, и вас, е писането на история и разказването ѝ по най-вълнуващия метод и за мен беше същинско наслаждение “, разяснява Галя Щърбева след края на събитието на Edna.bg „ Напиши ми Edna…история “.
 Напиши ми Ednа история Edna.bg
Що се отнася до творчество , тя признава, че е писала лирика в учебно заведение. „ Даже имам едно стихотворение, оповестено в учебния вестник “, споделя тя и признава още, че подреждайки свои архиви неотдавна, попада на отрезка с въпросното стихотворение.

Изглежда, че срещата на Галя Щърбева с Edna не е инцидентна. „ Малко по-късно пристигна поканата от вас да съм част от това събитие, тъй че виждам една нишка през годините, която в последна сметка ме е довела дотук. “
 Напиши ми Ednaистория NOVA
„ Обичам да пиша, когато имам забавни и прочувствени моменти , обичам да ги обобщавам “, споделя дългогодишният публицист на NOVA.

Съветът, който водещата би дала на младите девойки, желаещи да се занимават с публицистика, е да не се взимат на съществено. „ Да се забавляват, тъй като това е една специалност, която ти дава ужасно доста благоприятни условия. Да бъдат себе си и да вземат най-хубавото от тази специалност , както и да дават най-хубавото. “
 Напиши ми Ednaистория NOVA
Запитана за своята обичана дума на български, Галя Щърбева показва: „ Обич “ ми е обичаната дума. Не „ обич “, а „ любов “.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР